Flytt & transport

Så jobbar vi vid flytt

När vi hjälper dig med flytt och flyttstädning i Stockholm jobbar vi på följande sätt:

Information

Först informerar vi oss om din bostads storlek, hur den ser ut och hur stort bohag du har som behöver flyttas. Det är viktigt att vi vet hur stora mängder det handlar om för att kunna välja rätt flyttbil och planera körningen effektivt.

Packning

På flyttdagen kommer vi hem till din nuvarande bostad och packar allt i lådor baserat på dina instruktioner. Det bästa är att packa allt sorterat på hur det skall packas upp i den nya bostaden. Känsliga möbler och andra föremål som inte får plats i flyttlådor slår vi in med packmaterial. Större hyllor och garderober monterar vi ner. I somliga fall ber vi dig att göra detta i förväg för att flytten ska gå snabbare.

om flytt

Till flyttbilen

När allt är förberett bär vi ut ditt bohag i flyttbilen och ser till att packa så effektivt som möjligt för att undvika att behöva köra flera gånger. Vi är alltid mycket försiktiga när vi bär ner dina möbler och ser till att allt står stadigt så att det inte uppstår skador på grund av vinglande möbler eller att saker skaver mot varandra.

Eventuella extratjänster

När din gamla bostad är tömd påbörjar vi flyttstädningen om du har beställt detta som en tilläggstjänst. Vi städar enligt en välbeprövad metod som gör att det går snabbt och att alla steg hinns med. När flyttstädningen är klar ber vi att din hyresvärd eller den nya ägaren kommer och besiktar för att godkänna flyttstädningen. Om det finns något att anmärka på åtgärdar vi det direkt. Vi ger dig garanti på att flyttstädningen ska bli godkänd.

Vi bär in bohaget i nya bostaden

När flyttbilen anlänt till din nya bostad börjar vi systematiskt att bära in alla dina ägodelar till de rum där de hör hemma. Det går snabbt och enkelt eftersom vi har märkt upp kartongerna i förväg. Det är bra om du är på plats så att du kan tala om var i ett rum du vill att vi ställer vissa möbler osv.

Om du så önskar kan vi även hjälpa dig med att packa upp. Vi har också extratjänster du kan välja till såsom montering av möbler, upphängning av tavlor med mera. Fråga oss när du beställer dina flyttjänster. Observera att minsta debitering för flyttjänster är två timmar!

Välkommen att vända dig till oss när du behöver hjälp av en kunnig flyttfirma i Stockholm! 

Flytt och flyttstädning från ett och samma ställe!